9/13/2014

Finálé az Utazó Szappanoknál /

Nagy örömmel írhatom meg, hogy az Utazó szappanok körbeért! Összejött és sikeresen megvalósult.

Az előzményekről az első bejegyzésben lehet olvasni. Itt csak annyit, hogy három szappan utazgatott hónapokon át ide-oda az országban, minden kedves címzett választhatott magának egyet a trióból, és cserébe beletett a saját szappanjai közül egyet.
A résztvevők vállalták, hogy postázzák a csomagot egymásnak, illetve hogy saját internetes felületeiken népszerűsítik, hírt adnak az eseményről.
"Itt nálam" külön oldalon igyekeztem hétről hétre frissíteni az eseményeket, szépen végigkövethető a lánc. Volt egy gubancunk menet közben, de csodálatosan megoldódott, így 
Így visszaolvasva, milyen távolinak tűnik február huszonnegyedike, te jó ég! Hogy elszaladt ez a fél év...
A program jutalmaként, az  utolsó összekészítés hozzám került vissza, így három szépséges szappan boldog megajándékozottja lettem a héten!
Én is átéltem az örömöt, amit a csomag kibontása hozott. Egész estés programként csak fogdostam és illatoztam a szappanokat (mint aki még nem csinált ilyet), majd fotózkodtunk és bevallom, irány volt a fürdő - az egyik szapit ki kellett próbálni.


Bemutatom az említett szépségeket: egy finom és nőies kecsketejes - rózsaszín agyagos szappan Lorsitól, egy fahéjas narancs szappan Isabell-től (külön köszönöm Neked a plusz meglepit, egy intim szappankát kecsketejsavóval és teafa illóolajjal!), valamint egy indiai fűszeres illatözön virághercegnőt az Eperfa szappanoktól. Hát, el vagyok kényeztetve! :)Ezúton még egyszer köszönöm Lívia Szappannak; Em-nek; Éden Szappannak;  Szappankertnek; Szappanligetnek; Zefírnek; Omar Anyunak; Kismaccsnak; Regina Szappannak; Lorsinak; Biotanyának; Andreának; Tágvilágnak; Eperfa Szappannak;  Liazelnek; Tecának; Tündér Szappannak; Szeder Szappannak; JudWilnek és Isabell Szappannak - a részvételt, a barátkozást, a közreműködést.Vagyok olyan szerencsés, hogy néhányatokat a nyári szappantábor révén személyesen is megismerhettem.
A szappanbarátok története egy másik kezdeményezés körében folytatódhat. 
 Én örülök, és mi más lehetne a végszó: "Pá, most elmentem fürdeni..." :)

2 megjegyzés:

Márvány mintás szappanok / Marble wave soaps

Az a jó a szappankészítésben, hogy ha egynél több szín van a masszában, abból már lehet mintát alkotni, tucatnyi félét. A legegyszerűbb sza...