12/17/2015

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! / Merry Christmas to Everyone!

Az ünnep közeledtével könnyű készülődni, és alkotni mindenféle szépséget - ahogyan az előző szappanbejegyzések is mutatják, nálam is készült ez-az.
A végére úgymond egy kis maradék jutott. Hiába, olyan mintha én mindig csak konfetti szappant készítenék! Pedig nem is. Most próbáltam a szappanszéleket különválogatni színek szerint, és rétegezve készült a szappan, hogy egy kicsit átmenetes hatása legyen.


(A rétegezésről valamikor még a Great Cakes Soapworks-on olvastam arról, hogy hogyan lesznek olyan szép, vízszintes, jól elkülönülő rétegek. A bejegyzést egy vendég-blogger írta, az Inner Earth Soaps-tól. Őt is szeretem, szupi kis szappanjai vannak. Aki szeretné elolvasni, itt a link az oldalhoz).

Úgy-ahogy sikerült, és a tematikus pecsétek meg az arany csillám festés is sokat dob rajta. Az már mindenki képzeletére van bízva, hogy ellenállhatatlan "bay rum" illatú mind, aminek legjobban a Párom örül a sok virágos-flancos illat után.És persze nem lehet úgy karácsonyi szezon, hogy ne lennének cuki kis ajándék figurás szappanjaim, erős fahéjas-szegfűszeges-narancsos fűszeres illattal, becsomagolva, készen arra hogy meglephessek valakit vele az ünnepek alatt.Mindenkinek szappanbuborékos, boldog ünnepeket kívánok! :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Márvány mintás szappanok / Marble wave soaps

Az a jó a szappankészítésben, hogy ha egynél több szín van a masszában, abból már lehet mintát alkotni, tucatnyi félét. A legegyszerűbb sza...